ARGUMENT

Acest blog a fost creat, pentru a ușura comunicarea între profesor și elevi, fiind o platformă utilă pentru postarea lecțiilor și a testelor de evaluare de către profesor și a unor materiale de către elevi(referate, eseuri, prezentări ppt, etc.). Sper ca blogul să fie util atât elevilor mei de la Liceul Teoretic "Emil Racoviță" Vaslui, cât și colegilor profesori sau elevilor din alte școli.

Mai jos sunt prezentate materiale folosite la orele de religie, urmând ca , în funcție de nevoile elevilor, să fie adăugate noi documente.
Vizitatorii pot să posteze materiale sau să comenteze postările mele, precum și să adreseze întrebări la anumite teme de interes pentru ei.

De asemeni elevii clasei a XI-a F (stiinte sociale) isi pot consulta situatia scolara in pagina clasei

sâmbătă, 14 martie 2009

"Influenta fotbalului in viata noastra de toate zilele"

Dupa cum stiti LPS Vaslui, in parteneriat cu alte scoli si licee din Germania, Portugalia, Italia si Romania, desfasoara Proiectul European cu tema "Influenta fotbalului in viata noastra de toate zilele". In cadrul acestui proiect fiecare scoala reprezinta un club de fotbal prin intermediul caruia incearca sa promoveze cultura fanilor echipei proprii, sa demonstreze ca respectand legile sportive si civile se respecta pe ei ca fani, ca natiune si ca cetateni europeni. Cluburile partenere ale celor 5 scoli sunt: Borussia Monchengladbach (Germania, Benfica Lisabona (Portugalia), FC Crotone (Italia), FC.(Poli) Timisoara si bineinteles FC VASLUI (Romania).
Daca va intereseaza fotbalul... dati-va cu parerea despre acest fenomen.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate